Corona crisis

Momenteel zit de hele wereld in een giga corona-crisis. Het zijn onzekere tijden waarbij ieders gezondheid het allerbelangrijkste is.

Vele feesten, huwelijken en bedrijfsfeesten, zijn verschoven naar een latere datum dit jaar of zelfs naar volgend jaar. De maanden april mei en juni zijn altijd voor de zomervakantie de drukste trouwmaanden. Ook wij hadden vele feesten staan in deze maanden. Gelukkig hebben we alle bruidsparen kunnen helpen met een nieuwe datum. Daar zijn we enorm blij mee.

De bruidsparen die nog geen datum hadden staan maar toch dit jaar of begin 2021 in het voorjaar willen trouwen worden nu regelmatig geconfronteerd dat vele vrijdagen en zaterdagen al vol zitten bij de locaties en menig trouwprofessional.

Die bruidsparen raden wij aan eens naar een doordeweekse dag te kijken, zoals woensdag en donderdagen. Prima dagen om te trouwen en bij veel locaties ook nog iets goedkoper!

Wij denken graag met jullie mee om te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Dus loop je ergens tegen aan of wil je tips hoe je ergens mee om moet gaan, wij staan je graag te woord.

Het leven MOET gevierd worden lieve mensen dus plan die bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enz. Het zou dan nog mooier zijn met de muzikale ondersteuning van DJ4ALL!

0 Replies to “Corona crisis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *