HuwelijksCeremonie & Taart en Toost

Jullie huwelijksdag heeft vele belangrijke en bijzondere momenten. Velen maak je zelf maar er zijn er ook die voor je gemaakt worden. Eén daarvan is de huwelijksceremonie.

Er zijn vele manieren om dit in te vullen. Je kan het heel simpel en goedkoop houden door de “maandagochtend” ceremonie te pakken, kost meestal geen geld want vele gemeentes doen dit dan gratis. Maar je snapt wel, erg bijzonder is dit in het geheel niet!

Wat de meeste bruidsparen doen is het op de dag zelf. De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten op jullie trouwdag. En dan kan je ook nog kiezen op welke tijd of moment dit het mooiste, of misschien wel handigste is. Bijvoorbeeld voorafgaand aan het feest. Of in de middag zodat jullie daarna de photoshoot kunnen doen.

Hiervoor kan je een gemeente ambtenaar kiezen. Jullie locatie weet hier meer over te vertellen. Maar wil je het echt bijzonder maken? Kies dan voor een BABS! Een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dan wordt het echt speciaal!

Als jullie een klik hebben gevonden met een BABS gaat zij of hij zich in jullie verdiepen en komen de mooiste verhalen naar voren. Vaak worden ouders erbij betrokken. Je snapt, hier gaat veel tijd en schrijfwerk in zitten. Daarom is dit ook duurder. Maar het maakt het veel specialer, dus het is een echte aanrader!! Geen idee waar jullie een goede BABS moeten zoeken? Geef ons een belletje of stuur een mail, wij willen jullie graag adviseren.

Tijdens de huwelijksceremonie is er ook muziek! Kijk! Hier komen wij om de hoek kijken!

Jullie kunnen iemand uit de familie of van de locatie vragen om een CD-tje in te starten. Maar het risico dat dat verkeert gaat is groot. En die persoon is ook de hele dag zenuwachtig want hij/zij heeft wel een hele belangrijke taak! Nee. Vraag DJ4ALL dit te doen! Wij komen met een goede geluidsset en draadloze microfoon naar jullie locatie en verzorgen dit tot in de puntjes. Geen stress meer, geen zorgen meer. Voor slechts vanaf € 295,00 is dit helemaal geregeld.

Na de Ceremonie Taart & Toost en/of een borreluurtje? Daar hoort natuurlijk ook muziek bij. Hiervoor kunnen jullie iets van livemuziek inhuren maar ook als extra optie toevoegen bij DJ4ALL! Heerlijk muziek op de achtergrond is zo sfeerverhogend en super voor de totale ambiance! Denk hierover na en voeg het toe als extra optie! De kosten hiervan zijn vanaf € 295,00.

  • vraag naar de voorwaarden