Recensies

Mond op mond reclame is altijd nog de beste reclame. Van vele bruidsparen en opdrachtgevers mochten wij een superleuke recensie ontvangen. Enkele van deze recensies willen wij graag met jullie delen. Want WIJ kunnen wel zeggen dat wij het goed doen, maar laat een ander jullie dat maar vertellen. Want hoe leuk is het als je een mooie recensie van een bruidspaar of bedrijf ontvangt waarvoor wij een te-gek (huwelijks)feest hebben verzorgd…

16 maart 2024

Hoi Patrick,

T was een geweldige dag en avond voor ons. Met alle mensen die we erbij wilde hebben, lekker eten, genoeg drinken en muziek&dansen!!

Dankjewel!! Het was een heerlijke feestavond. Mede dankzij jou ??

Hieronder een korte recensie die je wat ons betreft mag plaatsen. Groeten en wie weet tot later ? 

Johan & Elena

Met Patrick hadden wij een hele fijne, relaxte en kundige DJ. Die er een heerlijk en spetterend feest van wist te maken. De juiste muziek op het juiste moment. Echt super!! Dankjewel Patrick.

9 maart 2024: 

Wát een feest! Wij, drie vriendinnen, wilden onze 40e verjaardag groots vieren. Daar hoort natuurlijk een DJ bij die de sfeer goed kan bepalen én aanvoelen. Met Patrick achter de prachtige DJ booth werden we volledig ontzorgd. Vanaf de eerste minuut was het gezellig en stond de dansvloer snel vol. En tot de laatste ronde is de dansvloer niet leeg geweest. Het was precies zoals we hadden gehoopt! Ook van tevoren hadden we onderling al veel voorpret door het vullen van de Spotify playlist, waardoor Patrick wist ‘welke kant’ het moest gaan. Een avond die wij, en onze gasten, niet snel vergeten! 

Claudia de Rijter – 9 maart 2024

Onderstaande recensie komt van de site van The Perfect Wedding…

29 april 2023

Het was geweldig!!! Wat een prachtige muziek en de mooie overgangen. Zelfs K3 was leuk. Dankjewel voor alles. Ik hou je gegevens voor als familie en vrienden een DJ zoeken. Iedereen heeft genoten en we krijgen veel complimenten om de ambiance en muziek. Top!!

Groet Andy en Raymond

25 maart 2023

Patrick, bij deze willen wij jou nogmaals hartelijk danken voor je super bijdrage aan Henk zijn geweldige disco-feest! Het tweede feest waaraan jij een geweldige bijdrage hebt geleverd! Top❣️ 
Blijf nog even een poosje doorgaan zodat we je ook de derde keer kunnen inhuren!! ????

Lieve groet Henk en Petra

11 december 2022

Hi Patrick,

Ondertussen zijn we weer lekker uitgerust na een fantastische bruiloft. We hebben er enorm van genoten. En heerlijk gedanst natuurlijk. Voor jou wellicht een extra uitdaging met de voetbalwedstrijd op de achtergrond, maar je hebt de sfeer er goed ingekregen! Bedankt voor het mooie feest!

Met vriendelijke groet, Rob en Tamara

22 april 2022

Nogmaals dank voor je inspanningen! We kwamen er helaas later achter dat we geen foto met jou samen gemaakt hebben om te delen. Dat is een (door ons) gemiste kans geweest. Dat was voor ons een mooi aandenken geweest aan de beste DJ die je je kan wensen op je bruiloft!

*Via de open top trouwlocatie route Patrick tegen gekomen. Na een 1e gesprek besloten Patrick te vragen voor onze dag, en daarna via whatsapp contact gehouden met elkaar en uiteindelijk (na 2 jaar wachten i.v.m. Corona) een mooie spotify lijst gedeeld met Patrick waardoor hij precies de wist welke muziek er bij ons paste.

En wat een topfeest heeft hij er van gemaakt! Helemaal super! Hij voelde exact aan wat wel en niet werkte, en kreeg zo goed als het hele gezelschap mee op de dansvloer. We kunnen echt zeggen dat Patrick onze al supermooie dag nog mooier heeft gemaakt door er echt een knalfeest van te maken! Wij zijn erg blij met onze keuze voor Patrick.

Patrick, hartelijk dank voor je inspanningen om van ons feest een echt knalfeest te maken. We hebben echt genoten, mede door jouw inspanningen op onze feestavond! Ga zo door!*

Bruiloft Cassandra en Niek

14 december 2019

“Goed aangevoeld wat paste”

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 8 /10

De DJ was zeer vriendelijk en stond open voor verzoek. Op prettige wijze aanwezig. Goed aangevoeld wat paste. Prima!

40ste verjaardag Minella

1 oktober 2021

“Geweldig, goed overleg, open voor wensen”

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Bij toeval kwam ik op de site. Er is naar de gasten geluisterd, erg veel gedanst, feest was geweldig, heb de hele avond genoten. Service van jullie kant was prima, afspraken via de mail, verliep prima, telefonisch contact met de DJ was prima. Hartelijk bedankt voor het verzorgen van de muziek, ik en mijn gasten hebben genoten.

50ste verjaardag Anja

30 april 2022

“Creëerde een WOW effect op het feest”

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 8 /10

Top avond gehad! Veel mensen op de dansvloer. Middels verzoeknummers kwam ieder zijn muzieksmaak aanbod!

Verjaardagsfeest Loek

03 juli 2021

“Prima DJ voor je bruiloft!”

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 8 /10

Wij hadden een topfeest mede dankzij de DJ Patrick! Er was een mooie DJ booth met mooie verlichting. Uiteindelijk is er de hele avond gedanst, super! Patrick maakte zo af en toe gebruik van zijn microfoon om het publiek aan te spreken en draaide vrijwel alle nummers uit onze top tien en heel veel verzoeknummers. De verzoeknummers vielen dan ook het beste in de smaak. Ook heel fijn dat Patrick zorgde voor een mooie gezamenlijke afsluiting van de avond met een leuk laatste nummer. Over de communicatie zijn wij ook erg tevreden. Het bedrijf is goed telefonisch of via de mail bereikbaar en flexibel!

Bruiloft Annelotte en Jeroen

“Inspelen op de sfeer 9”

17 september 2021

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Bruiloft Elyne en Kasper

2 april 2022

“Het was een Top Avond!! We hebben allemaal genoten”

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

Het was Top!! De gasten en wij hebben genoten. Jong en oud heeft op de dansvloer gedanst.

Bruiloft Ester en Jeroen

28 september 2020

Hallo Patrick,

Wij zijn inmiddels een maand getrouwd en wat een mooie dag was het….Uiteraard hebben wij veel te danken aan de mensen die het met ons aangedurfd hebben om in dit jaar een bruiloft te realiseren. Dat er zo’n mooie dag zich heeft kunnen ontvouwen heeft onze stoutste dromen overtroffen. Uiteraard was jij daar een hele belangrijke maar vooral fijne schakel in.We hebben jou ooit tijdens de Wishes & Weddings beurs ontmoet en wij voelde direct een klik. Jij wist wat wij graag wilde en het voelde meer dan vertrouwd. We spraken met elkaar af bij Van der Valk Utrecht en we namen de bruiloftsplannen voor. Helemaal geregeld en in kannen en kruiken.

En toen…………. in Maart 2020 veranderde alles. Corona nam de wereld in zijn greep ( en doet het nog). Wij moesten afzien van een feest maar bedachten dat het ook weleens heel sfeervol kon zijn om een DJ bij de receptie en bij het diner te hebben. Dat hebben we met jou overlegd en jij zij “natuurlijk, gaan we doen”. Je hebt voor ons gezorgd dat er hele mooie muziek was bij aankomst voor de ceremonie, de BABS begeleid tijdens de ceremonie en bij ondertekenen van de akten. De receptie had ook zoveel meer kleur doordat we buiten in de zon waren en konden wegdromen bij een goede prosecco met de muziek die wij hadden overlegd met jou. Het diner was natuurlijk toneel van diverse speeches en sketches en ook daar heb je een combinatie gevonden met de sprekers om uiteindelijk mij te begeleiden terwijl ik op gitaar bezig was.

Kortom; het was een topavond.Het geloof als bruidspaar in deze bruiloft was er ook omdat mensen met ons mee geloofden. Daar zijn we jou dus ook heel dankbaar voor.”Life is not about waiting for storms to pass, but learn how to dance in the rain”Wij zeggen daarom ook niet graag gedag maar liever tot ziens.

Robert & Stephanie

DJ4ALL, als het echt een feest moet worden!

Door bramdendunnen

2 september 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft Dj op onze bruiloft. Was kort gezegd gewoon top.  

“Topfeest!”

30 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Patrick is een professionele DJ! We hebben een fantastische avond gehad met zijn muziek! Hij heeft er echt een knalfeest van gemaakt! We hebben zeker geen spijt en voor een volgende keer zullen we hem zo weer inhuren. 

Bruiloft Filiz Karakis

“Er werd volop gedanst!”

27 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft Patrick van DJ4all heeft er een mooi feest van gemaakt!?Er werd volop gedanst! Van tevoren een gesprek gehad om elkaar te leren kennen en te horen wat onze wensen waren. Hij heeft veel ervaring en dat merk je Helemaal top! 

Bruiloft Kim Janssen

“Kan het publiek perfect lezen!”

24 augustus 2019

Ik ken hen via mijn professionele netwerk als professioneel wedding-& eventplanner en styliste werk ik alleen met professionele leveranciers, die snel reageren, schakelen, flexibel zijn, meedenken als het eens anders dan anders is, wiens prijs eerlijk is en die goed bekend staan in de markt. Patrick is daar een mooi voorbeeld van. Hij kent, als doorgewinterde DJ, de klappen van de zweep, leest het publiek perfect, is op de hoogte van alle muziekgenres, houdt volle dansvloeren, interactie, heeft humor, kan met een vlotte babbel presenteren en animeren. Daarnaast werkt hij met de betere professionele licht-en geluidtechniek en zet een aantrekkelijke setting neer, het oog wil ook wat! Heerlijk werken zo! Groet,  Annemaria Breukel

Just Marie weddings | events | styling 

“Onvergetelijk!”

24 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Vorig jaar op 7 juli heeft Patrick van dj4all onze bruiloft tot een geweldig feest gemaakt. Gasten die normaal blijven zitten stonden nu op de dansvloer! Patrick heeft zoveel ervaring dat hij aanvoelt wat de mensen willen horen en dat maakt het voor iedereen onvergetelijk. Goed contact gehad voor de bruiloft in de vorm van een gesprek en later nog via e-mail en WhatsApp. Voor iedereen die nog een Dj zoekt neem contact op met Patrick van dj4all! 

Bruiloft Dennis en Laura van Hezel

“Enorm enthousiasme!”

23 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Wij leerden Patrick kennen op een bruiloft inspiratie avond op kasteel Doorwerth. We hadden gelijk een klik. De enthousiasme straalde van hem af en dat deed hij ook tijdens ons huwelijksfeest. We hebben er nog steeds warme herinneringen aan, ook onze gasten. De hele avond was de dansvloer gevuld en zelfs mensen die elkaar niet kenden, dansten met elkaar. Echt helemaal top! Door zijn enorme enthousiasme en toegankelijkheid heeft Patrick een onuitwisbare indruk bij ons achtergelaten en zonder hem was ons feest niet zo’n succes geworden. Nogmaals heel erg bedankt Patrick! 

Bruiloft Esther de Boer

“Leuke DJ!”

23 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Hele leuke dj voor op de bruiloft, bij ons was het mede dankzij hem een groot feestje!!  

Bruiloft Maxime Offerman (Married at first sight)

Door vermeerbaa1988

22 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Ik heb Patrick leren kennen via married at first sight!. Waar een bruiloft normaal al spannend is is dat het zeker als je gaat trouwen met een onbekende en alles al is geregeld. Maar wat een schot in de roos was het met Patrick. We mochten dan wel onze eigen muziek stijl doorgeven en dat hebben we geweten. Van het begin tot het eind een knal feest. Mensen die elkaar niet kennen stonden met elkaar te dansen en hij krijgt een hele zaal mee. We hebben genoten en dat kwam mede dankzij Patrick nogmaals bedankt!. Groet Bas Vermeer 

Door bascanninga

21 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Patrick is als DJ op je bruiloft zéér aan te raden, en maakt van de avond een onvergetelijk feest! Hier denken we na 3 jaar getrouwd te zijn nog heel vaak aan terug.  Hij heeft veel interactie met zowel het bruidspaar, als met de gasten!! Hij voelt ontzettend goed aan wat er gedraaid moet worden of welke kant het feest op moet gaan!! Super DJ. Nog bedankt Patrick  Misbruik rapporteren

Door callista

21 augustus 2019

Ik ken hem via mijn professionele netwerk Patrick, jullie DJ4all, is een topper! Hij weet precies de juiste snaar te raken tijdens jullie feestavond, op een voor jullie zo belangrijke dag als jullie huwelijksdag. Maar ook voor een verjaardagsfeest, of als je iets anders te vieren hebt en dit goed en passend bij de sfeer die jullie neer willen zetten, muzikaal wil omlijsten: Patrick! Een echte professional, die van vele markten thuis is (van disco tot Latin en van jaren 80 tot Ibiza). Ik als weddingplanner (en trouwambtenaar) adviseer jullie deze topper van harte! Ik heb al menig maal de eer gehad met hem samen te mogen werken. Betrokken, empatisch, betrouwbaar, gezellig, vriendelijk en integer. Dat is Patrick. 

Door arnoldnijentwilhaar

21 augustus 2019

Ik ken hen via mijn professionele netwerk. Patrick heeft vele feesten voor onze gasten verzorgd. Ook voor onze eigen personeelsfeesten hebben we jaren met Patrick samengewerkt. De reden: Patrick is enorm gedreven, altijd met volle passie bezig met zijn vak. Nog nooit meegemaakt dat een bruidspaar of andere opdrachtgever ontevreden was over zijn invulling van het feest. Dat wij met ons hotel sinds jaar en dag met Patrick werken en hem altijd hebben aanbevolen aan onze gasten zegt eigenlijk alles. Top kerel, zowel prive als zakelijk. Absolute aanrader.

Arnold Nijen Twilhaar

Hotel Dennenhoeve Nunspeet 

Door s.van.dijk

20 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Wij hebben een waanzinnig bruiloftsfeest gehad door Patrick van DJ4ALL! Fijn en ontspannen contact voor, tijdens en na onze bruiloft, waardoor wij er ook niet aan twijfelde of het een groot feest zou worden. We hebben een goed voorgesprek gehad, waarin we elkaar goed leerde kennen en Patrick direct begreep welke sfeer wij neer wilde zetten op onze avond. Fantastisch hoe de stemming er direct inzat na onze openingsdans en Patrick heeft ook geweldig ingespeeld op onze ‘dansverrassingen’ voor elkaar. Met als toppunt een hilarisch ‘foute uur’! 
Absoluut aan te raden om Patrick van DJ4ALL in te schakelen als je een onvergetelijk feest wil! 
Dankjewel Patrick! 
Sander & Sophie 

Door mooiimoment

23 juli 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. DJ4all Patrick, fijne man! Wat een lieverd ben je ook. Wat hebben we enorm genoten van het feest wat je ‘s avonds voor ons in gang hebt gezet. Zonder jou was het niet geworden wat het was, een aanrader voor een ieder!! Jij was de eerste leverancier die we geboekt hadden en wij wisten toen al waarom en dat werd bevestigd: jij bent de allerbeste!!!

Liefs Lindy en Marianne