Over mij/contact

Ik ben Patrick Nobbenhuis, bruiloft DJ, maar beter nog, een rasechte allround DJ. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring op allerlei soorten feesten, groot en klein. Van intieme verjaardag tot mega dance feesten, huwelijksfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Mijn specialisatie is de juiste muziek op de juiste momenten draaien en hiermee unieke herinneringen en belevingen maken. DJ-en zit bij mij in het bloed! Met veel passie en enthousiasme weet ik jong en oud in vervoering te krijgen met mijn muziekkeuze en enthousiasme. De DJ-show waarmee ik draai is zeer doeltreffend voor elk publiek. Het beschikt over goed geluid en sfeervolle LED verlichting waarmee de dansvloer goed tot uiting komt.

Vanwege mijn jarenlange ervaring ben ik ook een veel gevraagd DJ voor 10/12,5/25 jarige huwelijksfeesten. Of mensen die de mooie leeftijd van 40,50,60 of ouder mogen bereiken. Ik weet de aanwezige gasten de juiste muziek voor te schotelen zodat herkenning, beleving en vooral de wil om te dansen ruim aanwezig is! Hier blijkt maar weer, leeftijd speelt echt geen rol. Ervaring is wat men nodig heeft!

Ook kan ik themafeesten begeleiden zoals een Tropisch thema of Dance Classics thema. Niets is mij te gek. Als het maar een feest moet worden.

Ik zou het erg leuk vinden om jullie feest ook uniek te maken. Stuur een mail of bel en leg jullie verhaal uit. Ik drink graag een kop koffie tijdens een kennismakingsgesprek bij jullie thuis of ergens in het land om jullie wensen op het gebied van muziek en sfeer te bespreken. De offerte die ik daarna uitbreng is helder en duidelijk, zonder kleine lettertjes of verrassingen. De communicatie is direct, de lijnen zijn kort. Dat geeft het vertrouwen!

Mail mij op info@DJ4ALL.nl of bel mij op 06-54796971. Tot gauw horens!

 

0 Replies to “Over mij/contact”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *