Meer

Natuurlijk is het mogelijk DJ4ALL te boeken voor welk ander feest dan ook. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, examenfeest, schoolfeest etc.

Hier hebben wij vaak aangepaste prijzen voor omdat dit in de regel kleine feestjes zijn wat niet of nauwelijks voorbereiding behoeft.

Verjaardag:

Heb je een verjaardag te vieren? 16, 18, 21, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75, 80 of meer? Wij zijn erin thuis, op elk vlak. Dankzij de zeer geroutineerde DJ’s van DJ4ALL (=lees iets ouder dan de net startende DJ’s), zijn wij thuis in elke muziekstijl vanaf de jaren 50! Ja ja, zelfs toen had je goede muziek! Alle hitlijsten worden op de voet bijgehouden zodat zelfs de jongeren bij DJ4ALL zich thuis voelen!

Prijzen vanaf € 595,-

Jubileum:

Zoveel jaar bij de zaak of heb je een huwelijksjubileum? Laat DJ4ALL dit professioneel voor je verzorgen. We komen met een mooie booth met goed geluid en mooi licht, niet teveel “disco” maar sjiek en goed verzorgd. Het leven moet gevierd worden en dat allemaal voor echt redelijke prijzen!

Prijzen vanaf € 795,-

Examenfeest/schoolfeest:

Zit je in je laatste jaar en wordt jouw schooltijd afgelosten met een traditioneel feest op school? Of wil je het lekker thuis vieren in de tuin of in de woonkamer? Het is allemaal mogelijk bij DJ4ALL. Wij leveren hiervoor maatwerk en passen licht en geluid aan naar de situatie. Hier hebben wij speciale “school” prijzen voor, dus laat je verrassen!!

Prijzen vanaf € 795,-