Huwelijksfeesten

De afgelopen jaren laten steeds meer zien dat er weer meer getrouwd wordt! De huwelijksfeesten met DJ4ALL hebben weer menig bruidspaar unieke momenten en belevingen gegeven waar met zeer veel plezier en geluk op teruggekeken wordt.

De vele verschuivingen van bruiloften door de Corona-crisis zijn in 2022 nagenoeg allemaal ingelopen. Dat bracht ook met zich mee dat ook woensdagen en donderdagen geboekt werden, simpelweg omdat de feestlocaties op de gewenste dagen al vol zaten. Maar inmiddels zitten we gelukkig weer op het “oude” normaal.

Wacht niet te lang met je keuze voor muziek en het boeken daarvan. Neem die beslissing om ook van jullie bruiloft een top feest te maken!

DJ4ALL heeft de lijnen kort wat zeer op prijs gesteld wordt. Zo ben je altijd in gesprek met je eigen DJ. Daar spreek je alles mee af, muziekkeuze, nummers die wel maar vooral niet mogen, sfeer…, ALLES! Het is dan ook nooit een verrassing welke DJ op jullie feest gaat draaien. Dit wat bij menig DJ bedrijf helaas regelmatig voorkomt!

Tijdens de kennismakingsgesprekken is het ook mogelijk om jullie te adviseren voor goede locaties, zowel trouw-, als feestlocaties en of fotografen/videografen en Babsen. Maak gebruik van mijn kennis op elk gebied, opgedaan in 40 jaar trouwbranche!

Hieronder staan verschillende show mogelijkheden en toe te passen opties. Staat jullie plan er niet bij neem dan contact met ons op om te kijken wat er nog meer mogelijk is.

Onze prijzen voor 2023 staan erbij vermeld. Neem voor vragen contact met ons op.