. . . De meest creatieve en vertrouwde DJ voor jullie feest!

Huwelijksfeesten

Het jaar 2019 laat zien dat er weer meer getrouwd wordt! De huwelijksfeesten zijn alweer in volle gang. DJ4ALL heeft nu al weer menig bruidspaar unieke momenten en belevingen gegeven waar met zeer veel plezier en geluk op teruggekeken wordt.

Ook nu zijn weer de maanden mei, juni en september “hot” bij de aanstaande bruidsparen! Maar het gebeurt regelmatig dat de muziek tot op het laatste moment uitgesteld wordt omdat men het zo moeilijk vind de juiste keuze te maken…

DJ4ALL heeft de lijnen kort wat zeer op prijs gesteld wordt. Zo ben je altijd in gesprek met je eigen DJ. Daar spreek je alles mee af, muziekkeuze, nummers die wel maar vooral niet mogen, sfeer…, ALLES! Het is dan ook nooit een verrassing welke DJ op jullie feest gaat draaien. Dit wat toch bij menig bedrijf regelmatig voorkomt!

Ook adviseer ik goede locaties, zowel trouw-, als feestlocaties. Ja, hier zit verschil in. Je kan echt niet bij elke officiƫle trouwlocatie ook een groot feest geven. Ze zeggen vaak van wel maar dat is puur om de opdracht te krijgen. En als je eenmaal getekend hebt blijkt dat men maar tot 00:00 uur kan feesten, of dat er een geluidsbegrenzing is. Dit zijn dingen die je van te voren moet weten en niet nadat je getekend hebt! DJ4ALL weet de juiste plekken, of waar je niet moet wezen.