Vanaf 30 juni evenementen met 100% bezoekerscapaciteit weer mogelijk!

Eindelijk! Eindelijk ziet het er naar uit dat vele evenementen weer mogelijk zijn zonder 1,5 meter afstand te houden van elkaar en zonder mondkapjes! Dat is geweldig nieuws!

Wat het voor de horeca binnen gaat betekenen is nog niet geheel duidelijk want evenementen kunnen en worden uiteraard ook binnen gehouden. We houden het daarom scherp in de gaten!

Er zijn vele bedrijven die hun personeel willen trakteren op een te-gek bedrijfs-, of personeelsfeest. Als dank voor het afgelopen 1,5 jaar waarin er enorm veel gevraagd werd van alle personeelsleden. Wil jij ook zo’n te gek feest geven of organiseren? Neem dan contact op voor de vele mogelijkheden welke wij te bieden hebben.

Ook aanstaande bruidsparen willen weer ouderwets uit hun dak kunnen gaan aan het eind van hun huwelijksdag. Het complete plaatje, dat is toch het mooiste wat er is. Met al je vrienden en familie, zonder 1,5 meter en zonder mondkapjes, dansen op de meest geweldige hits. Wacht daarom niet met boeken en neem een optie of leg het gelijk vast. Voor najaar 2021 en het gehele jaar 2020 zijn er al vele bruidsparen jullie voor gegaan.

0 Replies to “Vanaf 30 juni evenementen met 100% bezoekerscapaciteit weer mogelijk!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *