. . . De meest creatieve en vertrouwde DJ voor jullie feest!

Over mij

Ik ben Patrick Nobbenhuis, bruiloftDJ, maar beter nog, een rasechte allround DJ. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring op allerlei soorten feesten, groot en klein. Van intieme verjaardag tot mega dance feesten, huwelijksfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Mijn specialisatie is de juiste muziek op de juiste momenten draaien en hiermee unieke herinneringen en belevingen maken. DJ-en zit bij mij in het bloed! Met veel passie en enthousiasme weet ik jong en oud in vervoering te krijgen met mijn muziekkeuze en enthousiasme. De DJ-show waarmee ik draai is zeer doeltreffend voor elk publiek. Het beschikt over goed geluid en sfeervolle LED verlichting waarmee de dansvloer goed tot uiting komt.

Vanwege mijn nog jonge leeftijd (!) ben ik ook een veel gevraagd DJ voor 10/12,5/25 jarige huwelijksfeesten. Of mensen die de mooie leeftijd van 40,50,60 of ouder mogen bereiken. Ik weet de aanwezige gasten de juiste muziek voor te schotelen zodat herkenning, beleving en vooral de wil om te dansen ruim aanwezig is! Hier blijkt maar weer, leeftijd speelt echt geen rol. Ervaring is wat men nodig heeft!

Ook kan ik themafeesten begeleiden zoals een Tropisch thema of Dance Classics thema. Niets is mij te gek. Als het maar een feest moet worden.

Ik zou het erg leuk vinden om jullie feest ook uniek te maken. Stuur een mail en leg jullie verhaal uit. Tijdens een kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken wij jullie wensen op het gebied van muziek en sfeer. De offerte die ik daarna uitbreng is helder en duidelijk, zonder kleine lettertjes of verrassingen. De communicatie is direct, de lijnen zijn kort.

Mail mij op info@DJ4ALL.nl of bel mij op 06-54796971. Tot gauw horens!

2 Replies to “Over mij”

 1. Michelle de Bruijn

  Hoi!
  Wij zagen jou op de afgelopen bruidsmodeshow van Weddings.
  En nu wilde ik toch al stiekem wat info inwinnen.

  Wij trouwen pas op 29 mei 2021 in Kasteel Maurick.
  Daar wordt dus het feest gegeven van 20:30 tot 00:30.
  Hoeveel zouden wij kwijt zijn als we jou willen inhuren!

  Groetjes Michelle de Bruijn

  Beantwoorden
  1. admin

   Hoi Michelle! De beste wensen voor dit nieuwe jaar 2020!! Kan je wat met de toegestuurde informatie? Zijn jullie nog steeds zoekende of is er inmiddels een invulling voor de DJ? Anders zou ik graag met jullie een afspraak willen maken om te kijken of ik voor jullie kan betekenen. Ik verneem het graag van jullie. Met hartelijke groet, Patrick

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *