De meest creatieve en vertrouwde DJ voor jullie feest!

HuwelijksCeremonie

Ceremonie opstelling

Jullie huwelijksdag heeft vele belangrijke en bijzondere momenten. Velen maak je zelf maar er zijn er ook die voor je gemaakt worden. Eén daarvan is de huwelijksceremonie.

Er zijn vele manieren om dit in te vullen. Je kan het heel simpel en goedkoop houden door de “maandagochtend” ceremonie te pakken, kost meestal geen geld want vele gemeentes doen dit dan gratis. Maar je snapt wel, erg bijzonder is dit in het geheel niet!

Wat de meeste bruidsparen doen is het op de dag zelf. De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten op jullie trouwdag. En dan kan je ook nog kiezen op welke tijd of moment dit het mooiste, of misschien wel handigste is. Bijvoorbeeld voorafgaand aan het feest. Of in de middag zodat jullie daarna de photoshoot kunnen doen.

Hiervoor kan je een gemeente ambtenaar kiezen. Jullie locatie weet hier meer over te vertellen. Maar wil je het echt bijzonder maken? Kies dan voor een BABS! Een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dan wordt het echt speciaal!

Als jullie een klik hebben gevonden met een BABS gaat zij of hij zich in jullie verdiepen en komen de mooiste verhalen naar voren. Vaak worden ouders erbij betrokken. Je snapt, hier gaat veel tijd en schrijfwerk in zitten. Daarom is dit ook duurder. Maar het effect is vele malen uniek!! En dus ook een echte aanrader!! Geen idee waar jullie een goede BABS moeten zoeken? Geef ons een belletje of stuur een mail, wij willen jullie graag adviseren.

Tijdens de huwelijksceremonie is er ook muziek! Kijk! Hier komen wij om de hoek kijken!

Jullie kunnen iemand vragen om een CD-tje in te starten. Maar het risico dat dat verkeert gaat is groot. En die persoon is ook de hele dag zenuwachtig want hij/zij heeft wel een hele belangrijke taak! Nee. Vraag DJ4ALL dit te doen! Wij komen met een goede geluidsset en draadloze microfoon naar jullie locatie en verzorgen dit tot in de puntjes. Geen stress meer, geen zorgen meer. Voor slechts € 195,00 is dit helemaal geregeld.

ACTIE:

Boeken jullie DJ4ALL ook diezelfde dag voor het huwelijksfeest? Of zelfs in Corona-tijd voor een huwelijksfeest op een andere datum? Dan worden die kosten van € 195,00 van de factuur voor het feest afgehaald! De ceremonie wordt dan GRATIS verzorgd!

Let op: dit is alléén geldig gedurende de Corona-tijd!

  • vraag naar de voorwaarden