Recensies

Mond op mond reclame is altijd nog de beste reclame. Van vele bruidsparen mochten wij een superleuke recensie ontvangen. Enkele van deze recensies willen wij graag met jullie delen. Want WIJ kunnen wel zeggen dat wij het goed doen, maar laat een ander jullie dat maar vertellen. Want hoe leuk is het als je een mooie recensie van een bruidspaar ontvangt waarvoor wij een te-gek huwelijksfeest hebben verzorgd!

28 september 2020

Hallo Patrick,

Wij zijn inmiddels een maand getrouwd en wat een mooie dag was het….Uiteraard hebben wij veel te danken aan de mensen die het met ons aangedurfd hebben om in dit jaar een bruiloft te realiseren. Dat er zo’n mooie dag zich heeft kunnen ontvouwen heeft onze stoutste dromen overtroffen. Uiteraard was jij daar een hele belangrijke maar vooral fijne schakel in.We hebben jou ooit tijdens de Wishes & Weddings beurs ontmoet en wij voelde direct een klik. Jij wist wat wij graag wilde en het voelde meer dan vertrouwd. We spraken met elkaar af bij Van der Valk Utrecht en we namen de bruiloftsplannen voor. Helemaal geregeld en in kannen en kruiken.

En toen…………. in Maart 2020 veranderde alles. Corona nam de wereld in zijn greep ( en doet het nog). Wij moesten afzien van een feest maar bedachten dat het ook weleens heel sfeervol kon zijn om een DJ bij de receptie en bij het diner te hebben. Dat hebben we met jou overlegd en jij zij “natuurlijk, gaan we doen”. Je hebt voor ons gezorgd dat er hele mooie muziek was bij aankomst voor de ceremonie, de BABS begeleid tijdens de ceremonie en bij ondertekenen van de akten. De receptie had ook zoveel meer kleur doordat we buiten in de zon waren en konden wegdromen bij een goede prosecco met de muziek die wij hadden overlegd met jou. Het diner was natuurlijk toneel van diverse speeches en sketches en ook daar heb je een combinatie gevonden met de sprekers om uiteindelijk mij te begeleiden terwijl ik op gitaar bezig was.

Kortom; het was een topavond.Het geloof als bruidspaar in deze bruiloft was er ook omdat mensen met ons mee geloofden. Daar zijn we jou dus ook heel dankbaar voor.”Life is not about waiting for storms to pass, but learn how to dance in the rain”Wij zeggen daarom ook niet graag gedag maar liever tot ziens.

Robert & Stephanie

DJ4ALL, als het echt een feest moet worden!

Door bramdendunnen

2 september 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft Dj op onze bruiloft. Was kort gezegd gewoon top.  

Door filiz.karakis

30 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Patrick is een professionele DJ! We hebben een fantastische avond gehad met zijn muziek! Hij heeft er echt een knalfeest van gemaakt! We hebben zeker geen spijt en voor een volgende keer zullen we hem zo weer inhuren. 

Door kimjanssen138

27 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft Patrick van DJ4all heeft er een mooi feest van gemaakt!?Er werd volop gedanst! Van tevoren een gesprek gehad om elkaar te leren kennen en te horen wat onze wensen waren. Hij heeft veel ervaring en dat merk je Helemaal top! 

Door info16280

24 augustus 2019

Ik ken hen via mijn professionele netwerk als professioneel wedding-& eventplanner en styliste werk ik alleen met professionele leveranciers, die snel reageren, schakelen, flexibel zijn, meedenken als het eens anders dan anders is, wiens prijs eerlijk is en die goed bekend staan in de markt. Patrick is daar een mooi voorbeeld van. Hij kent, als doorgewinterde DJ, de klappen van de zweep, leest het publiek perfect, is op de hoogte van alle muziekgenres, houdt volle dansvloeren, interactie, heeft humor, kan met een vlotte babbel presenteren en animeren. Daarnaast werkt hij met de betere professionele licht-en geluidtechniek en zet een aantrekkelijke setting neer, het oog wil ook wat! Heerlijk werken zo! Groet,  Annemaria Breukel

Just Marie weddings | events | styling 

Door dvhezel

24 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Vorig jaar op 7 juli heeft Patrick van dj4all onze bruiloft tot een geweldig feest gemaakt. Gasten die normaal blijven zitten stonden nu op de dansvloer! Patrick heeft zoveel ervaring dat hij aanvoelt wat de mensen willen horen en dat maakt het voor iedereen onvergetelijk. Goed contact gehad voor de bruiloft in de vorm van een gesprek en later nog via e-mail en WhatsApp. Voor iedereen die nog een Dj zoekt neem contact op met Patrick van dj4all! 

Door esterhdeboer

23 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Wij leerden Patrick kennen op een bruiloft inspiratie avond op kasteel Doorwerth. We hadden gelijk een klik. De enthousiasme straalde van hem af en dat deed hij ook tijdens ons huwelijksfeest. We hebben er nog steeds warme herinneringen aan, ook onze gasten. De hele avond was de dansvloer gevuld en zelfs mensen die elkaar niet kenden, dansten met elkaar. Echt helemaal top! Door zijn enorme enthousiasme en toegankelijkheid heeft Patrick een onuitwisbare indruk bij ons achtergelaten en zonder hem was ons feest niet zo’n succes geworden. Nogmaals heel erg bedankt Patrick! 

Door maximeofferman

23 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Hele leuke dj voor op de bruiloft, bij ons was het mede dankzij hem een groot feestje!!  

Door vermeerbaa1988

22 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Ik heb Patrick leren kennen via married at first sight!. Waar een bruiloft normaal al spannend is is dat het zeker als je gaat trouwen met een onbekende en alles al is geregeld. Maar wat een schot in de roos was het met Patrick. We mochten dan wel onze eigen muziek stijl doorgeven en dat hebben we geweten. Van het begin tot het eind een knal feest. Mensen die elkaar niet kennen stonden met elkaar te dansen en hij krijgt een hele zaal mee. We hebben genoten en dat kwam mede dankzij Patrick nogmaals bedankt!. Groet Bas Vermeer 

Door bascanninga

21 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Patrick is als DJ op je bruiloft zéér aan te raden, en maakt van de avond een onvergetelijk feest! Hier denken we na 3 jaar getrouwd te zijn nog heel vaak aan terug.  Hij heeft veel interactie met zowel het bruidspaar, als met de gasten!! Hij voelt ontzettend goed aan wat er gedraaid moet worden of welke kant het feest op moet gaan!! Super DJ. Nog bedankt Patrick  Misbruik rapporteren

Door callista

21 augustus 2019

Ik ken hem via mijn professionele netwerk Patrick, jullie DJ4all, is een topper! Hij weet precies de juiste snaar te raken tijdens jullie feestavond, op een voor jullie zo belangrijke dag als jullie huwelijksdag. Maar ook voor een verjaardagsfeest, of als je iets anders te vieren hebt en dit goed en passend bij de sfeer die jullie neer willen zetten, muzikaal wil omlijsten: Patrick! Een echte professional, die van vele markten thuis is (van disco tot Latin en van jaren 80 tot Ibiza). Ik als weddingplanner (en trouwambtenaar) adviseer jullie deze topper van harte! Ik heb al menig maal de eer gehad met hem samen te mogen werken. Betrokken, empatisch, betrouwbaar, gezellig, vriendelijk en integer. Dat is Patrick. 

Door arnoldnijentwilhaar

21 augustus 2019

Ik ken hen via mijn professionele netwerk. Patrick heeft vele feesten voor onze gasten verzorgd. Ook voor onze eigen personeelsfeesten hebben we jaren met Patrick samengewerkt. De reden: Patrick is enorm gedreven, altijd met volle passie bezig met zijn vak. Nog nooit meegemaakt dat een bruidspaar of andere opdrachtgever ontevreden was over zijn invulling van het feest. Dat wij met ons hotel sinds jaar en dag met Patrick werken en hem altijd hebben aanbevolen aan onze gasten zegt eigenlijk alles. Top kerel, zowel prive als zakelijk. Absolute aanrader.

Arnold Nijen Twilhaar

Hotel Dennenhoeve Nunspeet 

Door s.van.dijk

20 augustus 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. Wij hebben een waanzinnig bruiloftsfeest gehad door Patrick van DJ4ALL! Fijn en ontspannen contact voor, tijdens en na onze bruiloft, waardoor wij er ook niet aan twijfelde of het een groot feest zou worden. We hebben een goed voorgesprek gehad, waarin we elkaar goed leerde kennen en Patrick direct begreep welke sfeer wij neer wilde zetten op onze avond. Fantastisch hoe de stemming er direct inzat na onze openingsdans en Patrick heeft ook geweldig ingespeeld op onze ‘dansverrassingen’ voor elkaar. Met als toppunt een hilarisch ‘foute uur’! 
Absoluut aan te raden om Patrick van DJ4ALL in te schakelen als je een onvergetelijk feest wil! 
Dankjewel Patrick! 
Sander & Sophie 

Door mooiimoment

23 juli 2019

Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft. DJ4all Patrick, fijne man! Wat een lieverd ben je ook. Wat hebben we enorm genoten van het feest wat je ‘s avonds voor ons in gang hebt gezet. Zonder jou was het niet geworden wat het was, een aanrader voor een ieder!! Jij was de eerste leverancier die we geboekt hadden en wij wisten toen al waarom en dat werd bevestigd: jij bent de allerbeste!!!

Liefs Lindy en Marianne