Huwelijksfeesten

De afgelopen jaren laten steeds meer zien dat er weer meer getrouwd wordt! De huwelijksfeesten met DJ4ALL hebben weer menig bruidspaar unieke momenten en belevingen gegeven waar met zeer veel plezier en geluk op teruggekeken wordt.

2020 is een heel gek jaar geworden door de verschrikkelijke corona-crisis. Het agenda stond helemaal vol maar veel is verschoven naar latere datums of zijn uitgeweken naar een andere maar veel sobere invulling van hun dag. Je ziet ook een verschuiving naar de woensdagen of donderdagen, simpelweg omdat de feestlocaties op de gewenste dagen al vol zitten. Dat geldt zeker voor 2022 omdat dit jaar echte feesten tot nu toe nog niet mogelijk zijn. Maar daar komt begin juli verandering in!!!

Wacht daarom niet te lang met je keuze voor muziek en het boeken daarvan. Neem die beslissing om ook van jullie bruiloft een top feest te maken!

DJ4ALL heeft de lijnen kort wat zeer op prijs gesteld wordt. Zo ben je altijd in gesprek met je eigen DJ. Daar spreek je alles mee af, muziekkeuze, nummers die wel maar vooral niet mogen, sfeer…, ALLES! Het is dan ook nooit een verrassing welke DJ op jullie feest gaat draaien. Dit wat bij menig DJ bedrijf regelmatig voorkomt!

Tijdens de kennismakingsgesprekken is het ook mogelijk om jullie te adviseren voor goede locaties, zowel trouw-, als feestlocaties en of fotografen/videografen en Babsen. Maak gebruik van mijn kennis op elk gebied, opgedaan in 40 jaar trouwbranche!

Hieronder staan verschillende show mogelijkheden en toe te passen opties. Staat jullie plan er niet bij neem dan contact met ons op om te kijken wat er nog meer mogelijk is.

Onze prijzen voor 2021 staan erbij vermeld. Neem voor vragen contact met ons op.