Huwelijksfeesten

 

De afgelopen jaren hebben steeds laten zien dat er weer meer getrouwd wordt! De huwelijksfeesten met DJ4ALL hebben weer menig bruidspaar unieke momenten en belevingen gegeven waar met zeer veel plezier en geluk op teruggekeken wordt.

Het jaar 2020 is een heel gek jaar geworden door de verschrikkelijke corona-crisis. Het agenda stond helemaal vol maar veel is verschoven naar latere datums of zijn uitgeweken naar een andere maar veel sobere invulling van hun dag. Je ziet ook een verschuiving naar de woensdagen of donderdagen, simpelweg omdat de feestlocaties op de gewenste dagen al vol zitten. Wacht daarom niet te lang met boeken en neem die beslissing om ook van jullie bruiloft een top feest te maken!

De maanden mei juni en september oktober zijn “hot” bij de aanstaande bruidsparen! Maar het gebeurt regelmatig dat de muziek tot op het laatste moment uitgesteld wordt omdat men het zo moeilijk vind de juiste keuze te maken. Leg daarom je datum op tijd vast.

DJ4ALL heeft de lijnen kort wat zeer op prijs gesteld wordt. Zo ben je altijd in gesprek met je eigen DJ. Daar spreek je alles mee af, muziekkeuze, nummers die wel maar vooral niet mogen, sfeer…, ALLES! Het is dan ook nooit een verrassing welke DJ op jullie feest gaat draaien. Dit wat toch bij menig bedrijf regelmatig voorkomt!

Ook adviseer ik goede locaties, zowel trouw-, als feestlocaties. Ja, hier zit verschil in. Je kan echt niet bij elke officiële trouwlocatie ook een groot feest geven. Ze zeggen vaak van wel maar dat is puur om de opdracht te krijgen. En als je eenmaal getekend hebt blijkt dat men maar tot 00:00 uur kan feesten, of dat er een geluidsbegrenzing is. Dit zijn dingen die je van te voren moet weten en niet nadat je getekend hebt! DJ4ALL weet de juiste plekken, of waar je niet moet wezen.

Hieronder staan verschillende show mogelijkheden en toe te passen opties. Staat jullie plan er niet bij neem dan contact met ons op om te kijken wat er nog meer mogelijk is.

Onze prijzen voor 2020 staan erbij vermeld. Neem voor vragen contact met ons op.