Per 11 mei zijn er weer wat dingen mogelijk

Het kabinet heeft wat versoepelingen aangekondigd aangaande het Corona-virus wat ons land en de hele wereld getroffen heeft. Per 1 juni zijn er voor huwelijken weer dingen mogelijk. Hoe dat er precies uitziet verwijs ik je graag naar de site van de Rijksoverheid, www.rijksoverheid.nl

Een ceremonie zal weer kunnen maar zeker niet zoals wij het gewend waren. Je uitbundig laten feliciteren is nog steeds uit den boze. Ook zal je met je Weddingplanner en/of locatie nog steeds in overleg moeten wat bij hen binnen hun mogelijkheden ligt.

Een feest daarentegen wordt echt een dingetje. Met 1,5 meter afstand van elkaar heb je een hele grote feestzaal nodig als je al boven de 50 gasten zit. Is dit al niet mogelijk dan zou het misschien met mondkapjes kunnen maar met alle gevaren van dien. Want als iedereen lekker aan het transpireren is, wat uiteraard gebeurt als wij draaien, je wil toch lekker uit je dak gaan, wordt dat één grote broeihaard van het Covid-19 virus. En dat willen wij toch echt niet!

Dus er zijn nog vele dingen waar een oplossing voor gezocht moeten worden. Maar feit is, er is weer een lichtpuntje! Er kan weer getrouwd worden!!

Hoe om te gaan met het vastleggen van je DJ?

Jullie kunnen uiteraard normaal een boeking plaatsen bij DJ4ALL. Is jullie trouwdatum nog in dit jaar en leggen jullie die vast dan vragen wij 25% aanbetaling van datgene wat jullie boeken voor het vastleggen van de show en datum. De resterende 75% betalen jullie voordat de bruiloft gaat plaatsvinden.

0 Replies to “Per 11 mei zijn er weer wat dingen mogelijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *